072 - 879 60 03

Arbeidsrecht advocaat nodig in Alkmaar?

Ontslagrecht door uw arbeidsrecht advocaat

Advocatenkantoor Koopman is uw ontslagrechtspecialist in en om Alkmaar. Ontslag kan emotioneel zeer verhitte situaties betekenen en brengt veel vragen met zich mee. Kunt u bijvoorbeeld verweer voeren of is het verstandig om in te stemmen met een regeling? Bij al deze vragen is Advocatenkantoor Koopman uit Alkmaar uw specialist. Onze ontslagrecht advocaten hebben jarenlange ervaring met talloze situaties rondom ontslagrecht, zodat wij u optimaal kunnen bijstaan in het geval van ontslag!

Wat wij voor u kunnen doen

Neemt u bij een dreigend ontslag de service van Advocatenkantoor Koopman in de arm, dan kunnen wij u bij verschillende zaken helpen. Wij vechten uw ontslag aan met de juiste kennis en met de juiste papieren. Wij weten precies wanneer een werkgever buiten zijn boekje is gegaan en doen er alles aan om de situatie zo gunstig mogelijk voor u af te ronden.

Wij kunnen bij dreigend ontslag vechten voor het behoud van uw baan wanneer u onterecht ontslagen bent of voor het behoud van uw recht op een WW-uitkering. Daarnaast kunnen wij voor u een ontslagpremie bedingen. Uw werkgever is in bepaalde gevallen verplicht u zo’n premie of gouden handdruk te verschaffen. Ook kunnen wij in onderhandeling gaan met uw werkgever. Deze onderhandelingen kunnen gaan over de hoogte van de ontslagvergoeding en de manier van uitbetalen.

Let op! Per 1 juli gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging