072 - 879 60 03

Arbeidsrecht advocaat nodig in Alkmaar?

Gespecialiseerd in contractenrecht

Een belangrijk onderdeel van het arbeidsrecht is gericht op contractenrecht. Onze arbeidsrecht specialisten zijn u graag van dienst bij alle juridische zaken op het gebied van overeenkomsten. Wij kunnen u bijstaan bij het opstellen van contracten bij het begin van nieuwe samenwerkingsverbanden of afspraken. Ook zijn wij uw advocaat wanneer er geschillen ontstaan over bestaande contracten.

Opstellen van contracten

Advocatenkantoor Koopman biedt u juridische deskundigheid bij het opstellen van contracten. Wij kunnen u onder andere adviseren over hoe u uw afspraken het beste contractueel vastlegt, de voorwaarden die u hebt opgesteld toetsen aan het verbintenissenrecht of contracten voor u opstellen. Met de kennis en kunde van onze advocaten uit Alkmaar bent u verzekerd van een duidelijke overeenkomst, waardoor problemen worden voorkomen!

Geschillen bij contracten

Het kan voorkomen dat partijen van mening verschillen over de inhoud van contracten of dat een bepaalde partij zijn of haar verplichtingen niet nakomt. Wij kunnen u bijstaan bij alle voorkomende geschillen. Door onze expertise op het gebied van contractenrecht kunnen wij u adviseren over de te nemen stappen bij een geschil. Daarnaast kunnen wij samen met u besluiten of de zaak aan de rechter zal worden voorgelegd of niet.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging