072 - 879 60 03

Arbeidsrecht advocaat nodig in Alkmaar?

Rechten en plichten rondom arbeidsongeschiktheid

De advocaten van Advocatenkantoor Koopman zijn uw specialisten bij alle juridische zaken omtrent arbeidsongeschiktheid. Laat u adviseren over uw rechten en plichten bij arbeidsongeschiktheid, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij u bijstaan wanneer de werkgever vindt dat de werknemer niet echt ziek is en daarom geen loon betaalt. Werknemers die arbeidsongeschikt zijn geraakt doen er verstandig aan om tijdig een arbeidsrecht advocaat in te schakelen.

Wanneer u bij arbeidsongeschiktheid onze arbeidsrecht advocaten inschakelt, zullen wij eerst alle juridische mogelijkheden voor baanbehoud proberen te benutten of ervoor zorgen dat het achterstallige loon alsnog betaald wordt. Wanneer een ontslag onvermijdelijk lijkt te worden, kunnen wij onderhandelen over een gouden handdruk bij ontslag.

Schadevergoeding bij aansprakelijkheid werkgever

Wij kunnen u tevens bijstaan wanneer werknemers als gevolg van een bedrijfsongeval of beroepsziekte arbeidsongeschikt zijn geworden. Wij kunnen in de meeste gevallen een schadevergoeding voor u regelen als blijkt dat de werkgever aansprakelijk is voor de geleden schade. De schadevergoeding stellen wij vast op basis van de geleden schade en de mogelijke toekomstige schade als gevolg van de arbeidsongeschiktheid.

 

Annemarie Koopman

Annemarie Koopman

Uw arbeidsrecht advocaat

Na haar rechtenstudie in Utrecht werd Annemarie in 1996 als advocaat beëdigd. In 2002 startte zij haar eigen kantoor in Alkmaar. De laatste jaren richt ze zich meer op advies aan ondernemers, maar ook voor particuliere cliënten zet ze zich vol in.

Annemarie heeft meerdere kanten. Ze zal nooit meteen frontaal in de aanval gaan. Overleggen, onderhandelen, zoeken naar een oplossing of een compromis, dat past bij haar. Ze heeft daarom ook gekozen voor een mediationopleiding als aanvulling op haar juridische vaardigheden. Maar als het nodig is, gaat Annemarie de gang naar de rechtbank niet uit weg.

 

Waarom Advocatenkantoor Koopman?

  • Een persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitstekend en waardevol juridisch advies
  • Hulp bij al uw arbeidsrechtkwesties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Arbeidsconflicten
• Ontslag
• Ziekte
• WW-uitkering
• Ontslagvergoedingen

Werkgebied

Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Beverwijk, Schoorl, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Hoorn en Den Helder.

Hoofdvestiging